ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | "Πάνω απ' όλα είμαστε όλοι Έλληνες..."

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΠ μέσω της οποίας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κανένα μέλος της αποστολής αποκάλεσε "Βούλγαρο" κάποιον από την πλευρά των Ίκαρων Σερρών, τονίζοντας ότι αυτό θα ήταν εντελώς παράλογο και μάλιστα από τη στιγμή που αρκετοί παίκτες και διοικούντες της Αγίας Παρασκευής έχουν καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα!

Η ανακοίνωση της ΚΑΠ αναφέρει:

"Σχετικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τους Ίκαρους Σερρών, αμφότερες οι ομάδες εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας τις απόψεις τους

για την εικόνα και την εξέλιξη του ματς και δεν θα προσθέσουμε κάτι σε όσα ήδη έχουμε αναφέρει. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε με τις ουκ ολίγες συκοφαντίες που αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Ικάρων Σερρών, ωστόσο εκείνο που διαψεύδουμε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους είναι ότι ουδέποτε μέλος της αποστολής μας αποκάλεσε ή διανοήθηκε να αποκαλέσει "Βούλγαρο" οποιονδήποτε από τους παρευρισκομένους! Και πόσο μάλλον από τη στιγμή που αρκετοί από τους παίκτες και τους διοικούντες της ΚΑΠ κατάγονται από την Βόρεια Ελλάδα!

Πάνω απ' όλα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εσείς και εμείς!

Τελεία και παύλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα