ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Θα συνεχίσουμε έτσι"

Το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από το κλειστό της Περιβόλας κόντρα στον Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική της Α1 και ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να έχει ανάλογα αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για την πορεία του Απόλλωνα. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ξένων και καλούς Ελληνες, με πρώτο τον Αργυρόπουλο. Είναι ομάδα στημένη έξυπνα. Εχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού εντός έδρας και διαφορετικό εκτός. Λειτουργεί πολύ καλά και είναι η ευχάριστη

έκπληξη του πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν ένας στοίχημα ο σημερινός αγώνας, ως συνέχεια της καλής εμφάνισης με τον Πανιώνιο. Ο τρόπος που δουλεύουμε παίκτες και σταφ, είναι υποδειγματικός. Θα συνεχίσουμε έτσι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και δύναμη στον Απόλλωνα".

Ο Πάρις Χορν, είπε με την σειρά του: "Ηταν σπουδαίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη. Ο προπονητής μας, μας είχε ετοιμάσει όλη την εβδομάδα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα