ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ | Τζήμας: "Εχουμε σοκαριστεί..."

Τα Τρίκαλα δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά ο Γιάννης Τζήμας δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γιώργου Λεπενιώτη.

"Δεν το κρύβω ότι όλοι στην ομάδα είμαστε σοκαρισμένοι. Ο παίκτης έμεινε περίπου 40 μέρες εκτός δράσης και πιστεύαμε ότι θα επιστρέψει. Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν και το παιδί πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αυτό μας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια, κυρίως για τον ίδιο τον

αθλητή, αλλά και για την ομάδα, αφού είμαστε αναγκασμένοι να τα αλλάξουμε όλα", δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων στο "Ράδιο Πρωινός 105,3" αναφερόμενος για τον τραυματισμό του Γιώργου Λεπενιώτη ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
"Αυτή τη στιγμή η ατυχία μάς έχει χτυπήσει για τα καλά. Έτσι ο αθλητισμός, έχει τις καλές και τις άσχημες στιγμές. Από εκεί και πέρα αυτό που έχουμε ως δεδομένο είναι ότι ο Λεπενιώτης θα μείνει σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο εκτός, ενώ και ο Νίκος Κατσαρές προέρχεται από τραυματισμό. Έτσι πρέπει να στηρίξουμε και τα νέα παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, μπορεί να μην έχουν τις παραστάσεις, αλλά με την βοήθεια όλων μπορούν να τα καταφέρουν να προσφέρουν και να ενταχθούν στο σύνολο.
Οσον αφορά για το άσχημο ξεκίνημα των Τρικάλων σημείωσε πως "γνωρίσαμε την 1η αγωνιστική μια εντός έδρας ήττα στην παράταση, με τρίποντο από τον ψηλό της αντίπαλης ομάδας. Ενώ στο δεύτερο παιχνίδι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον
Χαρισμίδη μόλις για 8 λεπτά, αφού δέχτηκε τεχνικές ποινές. Σ' έναν αγώνα υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα. Από εκεί και πέρα όμως το δικό μας ζητούμενο είναι να δούμε την φετινή σεζόν ως μια καλή ευκαιρία για να οργανωθούμε και να βάλουμε ισχυρές βάσεις.

Σχετικά με τον αγώνα με την ΚΑΠ (27/10, 17:00) δήλωσε: "Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από αυτά που λέμε ότι πρέπει να κερδίσουμε έστω και με μισό πόντο! Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, η Αγία Παρασκευή είναι μια ομάδα που την ξέρουμε από πέρυσι, κράτησε τον κορμό της και έκανε καλές προσθήκες. Αλλά ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στη πρώτη νίκη, ώστε να κερδίσουμε εκτός από βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια. Προφανώς και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες".

Για την βοήθεια από τους φιλάθλους ανέφερε: "Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την βοήθεια των φιλάθλων, αυτό που ζητάμε είναι όμως να στηρίξουν και τώρα στα δύσκολα. Σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά αυτό δεν έγινε επειδή υπήρχε αδιαφορία, αλλά επειδή κάποιες ατυχίες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Όλα όμως είναι μέσα στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει στον αγώνα του Σαββάτου και θα είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς".

Πηγή: sportrikala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα