ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Εδωσε εισιτήρια του All Star Game σε μαθητές

Στους μαθητές του 44ου Δημοτικού Σχολείου έδωσε εισιτήρια για το All Star Game ο Απόλλωνας Πάτρας, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εισιτήρια του ALL STAR GAME ΟΠΑΠ διέθεσε σήμερα η ΚΑΕ «Απόλλων Πάτρας» στους μαθητές του 44ουΔημοτικού Σχολείου Πατρών. Το

σχολείο επισκέφθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ «Απόλλων Πάτρας», Γιάννης Μολφέτας, ο οποίος παρέδωσε τα εισιτήρια στην διευθύντρια του 44ου Δ.Σ., Κωνσταντίνα Κατσιάδα.

Η επιλογή του συγκεκριμένου σχολείου έγινε με γνώμονα ότι είναι γειτονικό στο κλειστό γήπεδο του «Απόλλωνα Πάτρας», που θα φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

Ο Γ. Μολφέτας μετέφερε την επιθυμία της διοίκησης για περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών του συλλόγου με τους μαθητές και δεσμεύτηκε στην διεύθυνση του 44ου Δ.Σ. ότι θα ικανοποιήσει σύντομα την επιθυμία των παιδιών, να τα επισκεφθεί αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για μια επίδειξη στο προαύλιο του σχολείου.

Επίσης, με την ίδια απόφαση της διοίκησης θα διατεθούν 200 εισιτήρια στις Ακαδημίες του "Απόλλωνα Πάτρας" για τις εκδηλώσεις του ALL STAR GAME του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2013".

Keywords
Τυχαία Θέματα