ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Κοντά στους ανέργους

Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Πάτρας αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας στους άνεργους με 50% έκπτωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αποδεικνύει ότι στα δύσκολα κανένας δεν πρέπει να είναι και να αισθάνεται μόνος. Ανάμεσα σ’ αυτούς και οι συμπολίτες μας που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της ανεργίας. Γι’ αυτό αποφασίστηκε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε άνεργους φιλάθλους με έκπτωση 50%, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν

τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι για τον Απόλλωνα, τη μοναδική Αθλητική Εταιρεία Λαϊκής Βάσης στην Ελλάδα, είναι σημαντικό ακόμα και το 1,00€ που λαμβάνει από κάθε φίλαθλο, η διοίκησή του πιστεύει ότι με αυτή την ενέργεια συμβάλει ουσιαστικά στην αλληλεγγύη, στην κοινωνική συνοχή και στην ενίσχυση των τοπικών δεσμών. Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα είναι καθορισμένος. Συγκεκριμένα: Θα διατεθούν πενήντα εισιτήρια διαρκείας αξίας 100,00€ και πενήντα εισιτήρια διαρκείας αξίας 150,00€.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα γίνει με σειρά προτεραιότητας. Οι δικαιούχοι θα τα παραλαμβάνουν, επιδεικνύοντας τα απαραίτητα παραστατικά που θα αποδεικνύουν αφενός την ταυτοπροσωπία και αφετέρου ότι είναι άνεργοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα