ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Εκτός Αργυρόπουλος και Γκόρντον

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Πάτρας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (20/10) εναντίον του ΚΑΟΔ, καθώς εκτός από τον αρχηγό Νίκο Αργυρόπουλο, νοκ άουτ τέθηκε και ο Κλάιμπερ Γκόρντον.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας. Ο αρχηγός των Πατρινών θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Νίκος Βετούλας, όμως δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Κλάιμπερ Γκόρντον, μιας και ο παίκτης από την Τετάρτη (17/10) πονούσε στην γάμπα και τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση. Ο Αμερικανός θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στον ΚΑΟΔ, αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, ο Απόλλωνας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου ματς κόντρα στους Δραμινούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Απόλλων Πάτρας ενημερώνει τους φίλους του και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με ισχύον εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται μόνο οι εκπρόσωποι του τύπου (μέλη του ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ κλπ) και οι κατέχοντες επίσημη ειδική πρόσκληση ή κάρτα του ΕΣΑΚΕ και μόνο.

Από αυτόν τον αγώνα θα εφαρμοσθεί ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode, το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το χορηγό τεχνολογικών εφαρμογών πατρινή εταιρία DYNACOMP.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15€ (κερκίδα Α - καρέκλες απέναντι από πάγκους ομάδων), 13€ (κερκίδα Β - καρέκλες πίσω από πάγκους ομάδων) και 10€ (υπόλοιπες κερκίδες χωρίς καρεκλάκι).

Οι πόρτες δεν θα ανοίξουν για να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος του κοινού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το πάρκιγκ εντός του χώρου του γηπέδου θα επιτραπεί αυστηρά μόνο σε κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων)

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα