ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Κρίσιμο το παιχνίδι με την Καβάλα"

Ο Απόλλωνας ακόμη "ψάχνει" την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και το Σάββατο (03/11) θα παλέψει γι'αυτήν κόντρα στην Καβάλα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως το χαρακτήρισε ο Νίκος Βετούλας.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε για την αναμέτρηση:

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Δύσκολα όμως ήταν και τα τρία παιχνίδια που δώσαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς και είναι κρίσιμος ο αγώνας με την Καβάλα

για εμάς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορεί όμως να χαρακτηριστεί «τελικός» ένα παιχνίδι από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς, πρέπει να κάνουμε την νίκη που μας λείπει για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας".

Ο Γιάννης Λιανός με την σειρά του, είπε: "Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς μετά από τα άτυχα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Θα μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να βγάλουμε μεγάλο πάθος μέσα στο γήπεδο και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά. Κάτι το οποίο δεν κάναμε στους προηγούμενους αγώνες και μας στοίχισε στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα