ΠΑΟΚ | "Καθαρός" με... "ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ" ο "Δικέφαλος"!

Η εταιρία καθαρισμού και συντήρησης χώρων "ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ" θα συμμετέχει από την τρέχουσα σεζόν στο χορηγικό πρόγραμμα των "300 του ΠΑΟΚ", όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι και η “ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ”, που βρίσκεται στην Νεάπολη – Συκιές στην Θεσσαλονίκη στηρίζει την προσπάθειά

μας συμμετέχοντας στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ δραστηριοποιείται στη Βόρειο Ελλάδα, από το 2000 και έπειτα. Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Καθαρισμού καθώς επίσης και τμήμα Διαχείρισης Κτιρίων –Κοινοχρήστων. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και την συντήρηση των χώρων σας, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Αναλαμβάνουμε Γενικούς Καθαρισμούς και Συντηρήσεις Κτιριακών Εγκαταστάσεων, επαγγελματικών χώρων, διαμερισμάτων, γραφείων, πολυκατοικιών, φροντιστηρίων, σχολείων, δημόσιων υπηρεσιών κ.ο.κ.

Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε επίσης και την Διαχείριση του Κτιρίου σας. Αυτό περιλαμβάνει και τον σωστό επιμερισμό των κοινόχρηστων δαπανών σας, καθώς και μια πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν την γενικότερη Συντήρηση των κτιριακών σας εγκαταστάσεων. Τα κοινόχρηστα της οικοδομή σας εκδίδονται με ένα υπερσύχρονο σύστημα μηχανογράφησης, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους αλλά και τον κανονισμό της δική σας πολυκατοικίας.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την άμεση διεκπεραίωση των καθηκόντων μας, αποτελεί τον κατευθυντήριο άξονα δράσης της εταιρείας μας. Σκοπός μας πέρα από τον καθαρισμό είναι να κάνουμε πιο απλή και πιο εύκολη την ζωή των πελατών μας.

Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για περισσότερες λεπτομέρειες στις δικές σας ανάγκες στα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή κλείνοντας κάποιο ραντεβού για επί τόπου έλεγχο του χώρου σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Α. Παπανδρέου 158 & Κύπρου 2, ΤΚ 56626, Νεάπολη-Συκιές, Θεσσαλονίκη και Ν. Μοναστηρίου 20, ΤΚ 56334, Εύοσμος-Κορδελιό, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310-70.55.25, Fax : 2310-70.50.77, Κιν.: 6944-870.296, Email: [email protected], Website: http://www.economiki.gr ".

Keywords
Τυχαία Θέματα