ΑΡΗΣ | Αρβανίτης: "Είμαστε υπέρ της αναβολής του πρωταθλήματος"

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος του Αρη, Λευτέρης Αρβανίτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στην οποία τόνισε ότι είναι υπέρ της αναβολής του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για την FIBA, τον αποκλεισμό από την Νέα Κηφισιά στο Κύπελλο αλλά και την υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero FM". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: "Η εικόνα της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά

δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είδα δει στα φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα ή με το Περιστέρι. Το ίδιο μου είπε και ο προπονητής. Και μου ςξήγησε γιατί πιστεύει ότι παρουσιαστήκαμε έτσι. Εγω στεναχωρέθηκα γιατί είδα ότι η ομάδα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει σωστα. Τέλος πάντως είναι ένα παιχνίδι που έγινε... το χάσαμε και μείναμε εκτός από μια διοργάνωση στην οποία πσιτεύαμε ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο και την δουλεία που έχουμε ξεκινήσει δεν θα μας σταματήσει αυτή η ήττα. Συνεχίζουμε δουλεύοντας πολύ όλοι μας για να εξιγυάνουμε τον αρη γιατί αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας".

Για το ρόστερ και αν η παρουσία παικτών εγνωσμένης αξίας δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες: "Ο Αρης έχει 21 τίτλους, 22 εάν λάβουμε υπόψην αυτό που μας έκλεψαν στο Λίντο. Ωστόσο παρότι οικονομικά εξυγιένεται η ΚΑΕ Αρης και προσπαθούμε να διατηρήσουμε χαμηλά το μπάτζετ, όταν παίρνεις όλους αυτούς τους παίκτες βλέπεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Ο Άρης έχει στο «DNA» να κάνει πρωταθλητισμό. Όχι μόνο να πρωταγωνιστεί. Με βάση αυτό το σκεπτικό φέραμε στην ομάδα παιδιά τα οποία και καλοί παίκτες είναι και αξιόλογοι χαρακτήρες. Συγχρόνως τους κάναμε κοινωνούς στό όραμα της αναγέννησης του Αρη. Όλα αυτά τα παιδιά με τον Αρη μεγάλωσαν και για αυτό και δέχθηκαν να έρθουν και να βοηθήσουν. Το Σάββατο όλοι τους βρέθηκαν σε κακή μέρα. Και οι παίκτες και οι προπονητές. Και για αυτό ήρθε η οδυνηρτή ήττα ή ντροπιαστική όπως την χαρακτήρισα για το μεγαλείο του Αρη".

Για την FIBA και την ΕΟΚ: "Πρώτα απο όλα πρέπει να πούμε ότι απευθυνθήκαμε στην Ελληνική Ομοσπονδία ή οποία εκπροσωπεί την Παγκόσμια στην χώρα μας. Τους εκθέσαμε το πρόβμηα μας και τους ξηγήσαμε τους λόγους που πρέπει να γίνει αναστολή της ποινής. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξυγιανθεί. Και το εξηγήσαμε αυτό γιατί οι μάνατζερ ξένων αθλητών που είχαν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα μας έδιναν με πολλά περισσότερα χρήματα τους αθλητές. Ποσά που ήταν αδύνατο να τα δώσουμε μας ζητούσαν. Δεν είχαμε την δυνατότητα. Οπότε προτιμήσαμε να κάνουμε οικονομική εξυγιάνση παίρνωντας 3 κολλεγιόπεδα τα οποία κοστίζουν πολύ λίγα στον Αρη. Αυτή η επιλογή τεριάζει και στην φιλοσοφια που έχουμε να κάνυοεμ μια νεανική ομάδα με 3-4 έμπειρους. Αυτό και κάναμε. Προχωρήσαμε σε αυτή την λύση. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα από την Ομοσπονδία να μας βοηθήσει. Δεν ξέρω, ακόμα παλεύουν οι άνθρωποι. Ο Αρης έχει δίκιο γιατί μόνο εάν η ομάδα μπορέσει να αγωνιστεί θα μπορέσει να παράγει έσο
Keywords
Τυχαία Θέματα