ΑΡΗΣ | Οι νικητές των δύο ταξιδιωτικών πακέτων

Το απόγευμα της Παρασκευής (12/10) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ η κλήρωση για τα δύο ταξιδιωτικά πακέτα, την οποία έκανε ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος αργότερα ενημέρωσε τους νικητές τηλεφωνικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:

"Το απόγευμα της Παρασκευής (12/10) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ από τον προπονητή του ΑΡΗ, Βαγγέλη Αλεξανδρή, η κλήρωση των δύο ταξιδιωτικών πακέτων που προσέφερε η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

στους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους έως και τις 07/10. Τα δύο ταξίδια έχουν ως προορισμό τη Λεμεσό της Κύπρου για 3 διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείο “Four Seasons” με τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή να είναι όλα πληρωμένα!

Η διαδικασία περιελάμβανε δύο κληρώσεις. Η πρώτη αφορούσε τους φιλάθλους που αγόρασαν ή ανανέωσαν το διαρκείας τους έως και τις 11/09. Ο νικητής ήταν το νούμερο 14, ο κ. Νίκος Μουρατίδης. Στην δεύτερη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε και αφορούσε το διάστημα από 12/09 έως και 07/10, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Δημήτρης Γιαλαμπούκης με το νούμερο 223.

Oι νικητές ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον τεχνικό του ΑΡΗ!

Υποστηρικτές των πακέτων είναι οι εταιρείες Kick Unit CO.CY, Γραφείο Αθλητικού Μάρκετινγκ (Κρανιδιώτη 10, ΤΚ. 83500, Κύπρος) και Del Mare Travel Agency (Κορυτσάς 10 και Αμφιθέας 98 γωνία, Π. Φάληρο, Αθήνα)".

Keywords
Τυχαία Θέματα