ΑΡΗΣ | Παράταση στην κλήρωση δώρων για τους κατόχους διαρκείας

Παράταση στην κλήρωση που θα προσφέρει δύο ταξιδιωτικά πακέτα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας δίνει ο Αρης. Η κλήρωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, όμως θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΚΑΕ.

Το πρώτο πακέτο θα διεκδικήσουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει το διαρκείας τους έως και τις 11/09, ενώ παρατείνεται το διάστημα, στο οποίο μπορούν οι φίλοι της ομάδας να διεκδικήσουν το δεύτερο ταξιδιωτικό

πακέτο. Ετσι, όσοι αγοράσουν ή ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από τις 12/09 έως και τις 7/10, θα μπουν στην κλήρωση για το δεύτερο ταξιδιωτικό πακέτο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τυχεροί φίλοι του Αρη θα διεκδικήσουν από ένα ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα με προορισμό την Λεμεσό της Κύπρου για 3 διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείο "Four Seasons". Τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή είναι όλα πληρωμένα, ενώ τα πακέτα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 31/12/12.

Υποστηρικτές των πακέτων είναι οι εταιρείες Kick Unit CO.CY, Γραφείο Αθλητικού Μάρκετινγκ (Κρανιδιώτη 10, ΤΚ. 83500, Κύπρος) και Del Mare Travel Agency (Κορυτσάς 10 και Αμφιθέας 98 γωνία, Π. Φάληρο, Αθήνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα