ΑΡΗΣ | «Στηρίξτε την προσπάθεια του Άρη»

Ο Χρήστος Γαλιλαίας, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Μάριο Μπόνι, ο Νίκος Στακιάς και ο Αντώνης Ασημακόπουλος απεύθυναν κάλεσμα στους φίλους του Αρη να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Αρης Χρήστος Γαλιλαίας κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται εδώ, στο “Nick Galis Hall”. Κοντά μας σήμερα, βρίσκονται οι κ.κ. Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, καθώς και ο αρχηγός της

ομάδας μας, Αντώνης Ασημακόπουλος, οι οποίοι δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά ενωμένοι μπορούμε να πορευτούμε μαζί και να τα καταφέρουμε. Η παρουσία του κόσμου, πέρα από την στήριξή του, είναι απαραίτητη, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Σας καλώ, όλους, λοιπόν να μας στηρίξετε, με όσες δυνάμεις έχετε, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα εργασίας».

Στη συνέχεια Χάρης Παπαγεωργίου ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων των φιλάθλων να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τη Διοίκηση, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο στις μέρες μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Στον ΑΡΗ έχει γραφτεί μεγάλη Ιστορία, αλλά τώρα χρειάζονται θυσίες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και να προσπαθήσουμε, ώστε να ξαναγραφτεί η Ιστορία. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο καθένας από την μεριά του πρέπει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να είναι περήφανοι και να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θα το πράξει».

Ο Μάριο Μπόνι, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη τονίζοντας πως «κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν βρίσκομαι σε αυτό εδώ το γήπεδο, συνειδητοποιώ ότι κέρδισα τίτλους με αυτήν την ομάδα. Θυμάμαι, όμως, πάντα και τους φιλάθλους του Αρη Στην Ιταλία, όταν μιλάμε για φανατικούς οπαδούς, μνημονεύουμε πάντα τους φιλάθλους του Αρη κι αυτό γιατί είναι μοναδικοί. Μένουν αξέχαστοι σε όσους τυχαίνει να βρεθούν δίπλα τους και να τους γνωρίσουν και δημιουργούν σπουδαία ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το γήπεδο για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας».

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Θα ήθελα πολύ το “Nick Galis Hall” να είναι γεμάτο την επόμενη χρονιά, γιατί δεν αρμόζει σε αυτήν εδώ τη σάλα να είναι άδεια. Θα ήθελα να έρθετε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινήσαμε από την προηγούμενη χρονιά. Η Διοίκηση κάνει τη δική της προσπάθεια για την ομάδα και αυτό φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι στον Αρη δεν παίζουμε πια. Θέλουμε να έρθετε κοντά μας, γιατί έχουμε ανάγκη το χειροκρότημά σας. Όπως εσείς θέλετε να παλεύουμε για κάθε μπάλα, έτσι κι εμείς έχουμε την ανάγκη της δικής σας στήριξης. Μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ δε “μασάει” στα δύσκολα. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμη τίτλο στην οροφή του γηπέδου. Ένας από τους λόγους που οι παίκτες έρχονται στον ΑΡΗ, είναι για να ζήσουν από κοντά σαν παίκτες της ομάδας, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου σε ένα γεμάτο “Nick Galis Hall. Επομένως, σας έχουμε ανάγκη».

Τέλος, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Κ.Α.Ε Αρης Νίκος Στακιάς είπε: «Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και να έρθει κοντά στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να αναδιοργανώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ και τις παροχές προς τους φίλους της ομάδας με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα