ΑΡΗΣ | Τίμησε τους χορηγούς της η ΚΑΕ

Το βράδυ της Τρίτης (26/3) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν των χορηγών της, στο ξενοδοχείο "Porto Palace". Το παρών έδωσε σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα των "κίτρινων", αλλά και ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει σχετικά:

"Μέσα σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης

(26/03) η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ προς τιμήν των χορηγών της, παρουσία και των κάτοχων Gold και Platinum εισιτηρίων διαρκείας.

Οι χορηγοί αποτελούν «ανάσα» στην προσπάθεια που καταβάλλει τη φετινή χρονιά η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κα στηρίζουν καθημερινά τις κινήσεις της.

Οι χορηγοί της ομάδας μας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο “PORTO PALACE” που φιλοξένησε την εκδήλωση, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του ΑΡΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, του ARIS GOLDEN CLUB, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών του ΑΡΗ και του ΑΣ ΑΡΗΣ τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Παρόντες ήταν οι αθλητές της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Συλλόγου.

Οι χορηγοί της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ τιμήθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από εξέχοντα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ. Την τιμητική πλακέτα για τον μεγάλο χορηγό της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Cyta Ελλάς, παρέλαβε ο κ. Σπύρος Χριστοφίδης, Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της Cyta Ελλάς από τον Πρόεδρο της Διοίκησης, κ. Λευτέρη Αρβανίτη. Ο κ. Στέφανος Ανθεμίδης, Γενικός Διευθυντής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, ΟΠΑΠ Α.Ε. από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κ. Θεόδωρο Εμμανουηλίδη.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Αναστάσης Αβάνογλου βράβευσε τον χορηγό επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε., δίνοντας την πλακέτα στον Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος της ΕΤ-3, κ. Γιώργο Τραπεζανίδη. Για την «AMERICAN genetics» βραβεύτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Παύλος Ζουλιάμης από τον Πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗ, κ. Νίκο Παπαδόπουλο. Για την εταιρία Cyprus Airways βραβεύτηκε ο κ. Δημήτρης Μαντούσης, Αντιπρόσωπος της εταιρίας στη Βόρειο Ελλάδα, από τον κ. Δημήτρη Γεωργούλη, μέλος της ΣΑΡΙΣΑ.

Την πλακέτα στο ξενοδοχείο PORTO PALACE παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κ. Θεόδωρος Κουρόγλου στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ξενοδοχείου, κ. Δημήτρη Μαμαδά. Τον ΔΡΟΜΕΑ Παπαπαναγιώτου-Α.Β.Ε.Ε.Α. βράβευσε το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, κ. Ξενοφών Κωνσταντινίδης, απονέμοντας την πλακέτα στην κ. Έλενα Φαρδέλα, Αναπληρωτή Εμπορική Διευθυντή του ΔΡΟΜΕΑ. Ο κ. Αστέρος Γούσιος, Πρόεδρος του Σωματείου των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ, βράβευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας KLEEMANN, κ. Κωνσταντίνο Κουκούντζο, το μέλος της ΣΑΡΙΣΑ, κ. Αθανάσιος Πλιάκης τον εκπρόσωπο της XEROX HELLAS στη Βόρειο Ελλάδα, κ. Νίκο Χασεκίδη, ο Πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, κ. Κώστας Χαριτωνίδης τον συνεργάτη της εταιρίας Γ. ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και ΣΙΑ Ε.Ε., κ Παναγιώτη Μπαξεβάνογλου. Ο Αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών του ΑΡΗ, κ. Παναγιώτης Ζουμπουρίδης απένειμε την πλακέτα στον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας COPYHOYSE, κ. Γιώργο Καραστέργιο και ο κ. Γιώργος Ουζουνίδης, το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, βράβευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Αυγοδιατροφική», κ. Κωνσταντίνο Τζιόκλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα