ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Σκαριόλο: "Οι μικροί μας, μεγάλωσαν"

Μας ενδιαφέρει το παρόν, αλλά πρέπει να βλέπουμε και μπροστά, στο μέλλον… Αυτή είναι η φιλοσοφία που επέβαλε από την αρχή της φετινής σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Σκαριόλο και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος και ικανοποιημένος τόσο από τη βελτίωση της ομάδας του, όσο και από τα… πιτσιρίκια του.

"Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική, αλλά την επόμενη θα έρθουν ακόμα καλύτερα πράγματα", ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του.

Μπορεί το σύνολό του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας με 26 βαθμούς, ενώ η Σιένα είναι πρώτη με 30 και παράλληλα να μην

κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Σκαριόλο είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πρόοδο που παρουσιάζουν οι νεαροί παίκτες του, καθώς έχει στηρίξει πολλά σε αυτούς και πιστεύει στις ικανότητές τους.

Και όταν λέμε νεαρούς παίκτες, εννοούμε τον 22χρονο Λέον Ραντόσεβιτς, τον 21χρονο Νίκολο Μέλι και τον 19χρονο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

"Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ιταλία και μία από τις λίγες στην Ευρώπη που χρησιμοποιούμε με μεγάλη συνέπεια τους πιτσιρικάδες μας σε υψηλό επίπεδο. Και αυτοί με τη σειρά τους μεγαλώνουν και βελτιώνονται", σχολίασε ο κόουτς της Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα