ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Θέλει η Μιλάνο, το σκέφτεται ο Μαντσινέλι...

Εχει πραγματοποιήσει μεστή σεζόν, όντας απ' τους κορυφαίους της Εμπόριο Αρμάνι και η ομάδα του Μιλάνο επιθυμεί διακαώς να τον διατηρήσει στη σύνθεσή της, προσφέροντάς του μάλιστα και νέο συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Στέφανο Μαντσινέλι, ο οποίος ωστόσο το σκέφτεται, έχοντας και την Μάλαγα να τον πολιορκεί...

Οι υποχρεώσεις της Εμπόριο Αρμάνι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, αφού συμμετέχει στους τελικούς της Lega A, ωστόσο οι ιθύνοντες έχουν ήδη βάλει μπρος για το "χτίσιμο"

της ομάδας για τη νέα χρονιά. Μία από τις προτεραιότητες των Μιλανέζων είναι και η παραμονή του Στέφανο Μαντσινέλι στο ρόστερ της ομάδας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, γι' αυτό και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport έχει πρόταση στα χέρια του για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μιλάνο.

Παρ' όλα αυτά, ο 29χρονος Ιταλός διεθνής φαίνεται πως το σκέφτεται, μιας και έχει δεχθεί κρούση και από Ισπανία μεριά... Ο νέος τεχνικός της Μάλάγα, Γιασμίν Ρέπεσα, πιστεύει πολύ στον Μαντσινέλι και θέλει να τον κάνει... "Ανδαλουσιάνο", προσθέτοντας βάθος, εμπειρία και ποιότητα στη θέση του φόργουορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα