ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Σάρας: "Δεν το πολυσκέφτηκα να επιστρέψω στην Μπάρτσα!"

Αυτό που ήθελε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απ' τη στιγμή που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα ήταν μία μέρα να επιστρέψει ξανά... Ετσι, όταν το περασμένο καλοκαίρι του δόθηκε η ευκαιρία να "ντυθεί" ξανά... μπλαουγκράνα δεν το πολυσκέφτηκε, όπως εξομολογήθηκε ο άλλοτε "πράσινος" σούπερ-σταρ!

"Ηταν πάντα δύσκολο να επιστρέφω με άλλες ομάδες για να αγωνιστώ στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων. Πάντα έκανα κακά παιχνίδια όταν αγωνιζόμουν εδώ, ίσως σε έναν από τα πέντε

ματς που έπαιξα κόντρα στον Μπαρτσελόνα να τα πήγα καλά. Ηταν πάντα δύσκολα.

Οταν έφυγα από την Μπαρτσελόνα το 2003 ξεκαθάρισα ότι ήθελα να επιστρέψω. Είναι περίεργη η τροπή που πήρε η καριέρα μου και το ότι μου πήρε πολύ καιρό για να γυρίσω", δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο "Big Saras" και συνέχισε λέγοντας:

"Ημουν από τους ανθρώπους που πάντα επέστρεφα στην Βαρκελώνη, είτε για να δω μπασκετικά και ποδοσφαιρικά παιχνίδια είτε για να επισκεφθώ φίλους. Και παρότι μόνο ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν αυτό που έμεινε όλα αυτά τα χρόνια, όταν παίζεις τόσες πολλές φορές στην Ευρωλίγκα ξέρεις τους περισσότερους παίκτες. Οπότε το να γυρίζω δεν ήταν πολύ δύσκολο.

Για να πω την αλήθεια υπήρξαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα γυρίσω και σκεφτόμουν ότι θα τελειώσω την καριέρα μου χωρίς να ξαναπαίξω στην Μπαρτσελόνα. Οπότε, όταν η ευκαιρία παρουσιάστηκε δεν το πολυσκέφτηκα. Ηταν ξεκάθαρο για μένα ότι αυτό ήταν το μέρος που ήθελα να βρίσκομαι ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα