ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Μπροστά στην πρόκληση του φάιναλ φορ... δεν υπάρχει κούραση!"

Δίχως... απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει της δεύτερης προημιτελικής αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές, με τον Κώστα Παπανικολάου να ξεκαθαρίζει ότι μπροστά στην πρόκληση του φάιναλ φορ... δεν υπάρχει κούραση, ενώ ζήτησε και τη στήριξη του κόσμου...

"Είμαστε έτοιμοι. Νιώθουμε απόλυτα καλά. Ο στόχος του φάιναλ φορ είναι μεγάλος και εκμηδενίζει

την οποιαδήποτε κούραση", υπογράμμισε αρχικά ο ταλαντούχος φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης και συνέχισε λέγοντας:

"Πρέπει να προσέξουμε, να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και ειδικότερα στην άμυνα. Το 1-0 ανήκει στο παρελθόν, πιστεύω ότι η Εφές θα είναι καλύτερη αύριο αλλά και εμείς θα εμφανιστούμε πιο προετοιμασμένοι. Θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Ο κόσμος μας υποστήριξε την Τετάρτη, εύχομαι να γεμίσουν και οι λίγες άδειες θέσεις που υπήρχαν και μακάρι να έχουμε την ίδια υποστήριξη αύριο όταν κάτι δεν πάει καλά. Εκεί τους θέλουμε περισσότερο".

Τέλος, για το αν περιμένει διαφορετικό παιχνίδι την Παρασκευή (12/4) τόνισε: "Κάποια τρικ τα περιμένουμε, μπορείς να αναπροσαρμόσεις πράγματα σε μια μέρα. Ρίσκαραν με τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) και ο Γιώργος τους τιμώρησε. Η ομάδα έχει ταλέντο και μπορεί το κάθε παιδί να δώσει λύσεις, το θέμα είναι η ενέργεια στην άμυνα".

Απ' την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης, σχολίασε: "To πρόγραμμα είναι έτσι για όλες τις ομάδες. Πρέπει να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να ξεχάσουμε την κούραση. Μοναδικός στόχος είναι το 2-0. Είδαμε ότι έκλεισαν καλά τον Σπανούλη, θα προσπαθήσουμε να τον απελευθερώσουμε και να δουλέψουμε σε ό,τι δεν κάναμε καλά", υπογράμμισε ο νεαρός γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ ερωτηθείς για το δικό του ρόλο εξήγησε:

"Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου...".

Keywords
Τυχαία Θέματα