ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Το "καθάρισε" με Μάικλ

Με τον Πιτ Μάικλ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (22π. 4/4 τριπ), η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ούνιξ με 78-66 και έκανε το 1-0 στην σειρά των αναμετρήσεων προς το Φάιναλ Φορ.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο τα δόντια της και στο 4' βρισκόταν ήδη στο +8 (11-3). Με την διαφορά αυτή οι Ισπανοί συνέχισαν και στην υπόλοιπη διάρκεια του δεκαλέπτου με την Ούνιξ να αντιδρά το τελευταίο λεπτό.

Στην δεύτερη περίοδο η

Μπαρτσελόνα συνέχισε να είναι καταιγιστική και δεν άφηνε την Ούνιξ να την απειλήσει. Με τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο να παίρνουν τις πρωτοβουλίες η διαφορά αυξήθηκε γρήγορα και στο 14' με τρίποντο του Σάδα έφτασε στο +14 (31-17). Η Ρωσική ομάδα είχε κύριο εκφραστή της επιθετικής της γραμμής τον Λιν Γκριρ και τον Βλάντιμιρ Βερεμένκο αλλά αυτό δεν μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο με την Μπαρτσελόνα να οδηγεί το παιχνίδι και να μην χάνει το προβάδισμα.

Στην τελευταία περίοδο, η Ούνιξ έδειξε να βρίσκει διαδρόμους, με ένα σερί 6-0 έφτασε στο -3 (62-59) στο 33' και οι Καταλανοί άρχισαν να ανησυχούν. Με τον Λόρμπεκ και τον Μάικλ όμως να αναλαμβάνουν δράση, ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 9 πόντους (73-64) και τελικά πήραν τη νίκη κόντρα στους αξιόμαχους Ρώσους.

Δεκάλεπτα: 22-14, 45-33, 62-53, 78-66

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα