ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Μαυροειδής: "I feel... Bilbotion"

Το Μπιλμπάο διψά για μπάσκετ και ο Δημήτρης Μαυροειδής αφού υποσχέθηκε ότι θα αυτός και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν ακόμη πιο ευτυχισμένους τους οπαδούς τους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, εκθείασε το πάθος των Βάσκων φιλάθλων και μετέφερε το σλόγκαν που έχει γίνει σύνθημα στα χείλη τους..."I feel Bilbotion"!

Ο Ελληνας σέντερ, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έγραψε:

"Η σειρά των αγώνων με την ΤΣΣΚΑ

Μόσχας ήταν δύσκολη από την αρχή, καθώς αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν έτοιμοι, κυρίως ψυχολογικά, ενώ στο δεύτερο δώσαμε μάχη, αλλά η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες να τους νικήσουμε στην έδρα μας. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και αξίζαμε μία θέση στην οκτάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε στη Μόσχα, δηλαδή να κάνουμε δύο νίκες στην έδρα μας και να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Θα πρέπει να βρεθούμε όλοι σε καλή μέρα για να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, καθώς αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ο κόσμος μας θα κάνει τη διαφορά δίνοντάς μας ώθηση και ενέργεια.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους και να παίξουμε καλά γι' αυτούς. Ελπίζω να ευχαριστήθηκαν τις προσπάθειές μας φέτος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας -ακόμη και αν πάμε στο φάιναλ φορ- και είναι ώρα να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να τους χαρίσουμε ακόμη μία νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και έπειτα να κοιτάξουμε με την ίδια ένταση. Ολοι εδώ είναι ευτυχισμένοι με ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Λατρεύεις να παίζεις μπάσκετ σε αυτή την πόλη... I feel Bilbotion!".

Keywords
Τυχαία Θέματα