Χρύσης: "Είναι η καλύτερη χρονιά μου!"

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε άνετα του Κόροιβου και ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αντώνης Χρύσης, ο οποίος... σταμάτησε στους 22 πόντους και με μία απ' τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση.

Ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ είναι η φετινή "αποκάλυψη" του Διαγόρα και ο Γιάννης Τσακίρης έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του που τον έχει στο ρόστερ των Ροδιτών! Ο Χρύσης παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε τραυματίας, λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν πτοήθηκε και με 16 από

τους 22 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο κορυφαίος του Διαγόρα. Για τη νίκη επί του Κόροιβου, την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό, αλλά και τη δική του έως τώρα παρουσία στον Διαγόρα, ο Αντώνης Χρύσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας...

"Ο αγώνας με τον Κόροιβο ήταν δύσκολος επειδή εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο όσο και στο δεύτερο ήμαστε κακοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο. Ισως ήμαστε επηρεασμένοι από το ματς στο Βόλο και είχαμε περισσότερο άγχος απ’ όσο χρειαζόταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς, κάναμε ό,τι μας είπε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πιέσαμε στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να πετύχουμε εύκολα καλάθια.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Φιλαθλητικό. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και σε αυτό το ματς, όπως προσπαθούμε να κάνουμε πάντα. Θα παίξουμε ελεύθερα και ό,τι βγει".

Οσον αφορά στη δική του παρουσία στην ομάδα τη φετινή σεζόν, ο Χρύσης εξηγεί: "Είναι πράγματι η καλύτερή μου χρονιά στον Διαγόρα ως τώρα. Ο κόουτς μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία να παίξω στη Β’ Εθνική, το ίδιο και η διοίκηση η οποία είναι συνεπέστατη σε όλα. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα προκειμένου να βγαίνει κερδισμένη μέσα από μένα".

*Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Φιλαθλητικό είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ενώ, κατόπιν αιτήματος, η ώρα διεξαγωγής άλλαξε από 12.00 για τις 17.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα