"Δεν γίνεται να χάνουμε από τον Ικαρο"

Ο ενιαίος Αρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αλλά το κλίμα ήταν τεταμένο καθώς ο Γιάννης Δαμιανίδης ήταν πυρ και μανία για την ήττα από τον Ικαρο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Ντόμινικ Τζέιμς και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι η λύση στα προβλήματα του "Αυτοκράτορα" πρέπει να δοθεί από τους μεγαλομέτοχους.

"Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και θα έρθουν και δυσκολότερες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και

τον σύλλογο. Στους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά, στα ίδια τα παιδιά που μπορούν και κάνουν πρωταθλητισμό σε αυτό το κλίμα και φέρνουν διακρίσεις στον σύλλογο, αλλά και όσους γενικά υπηρετούν τον σύλλογο. Είναι δύσκολο πράγμα ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός, ειδικά σε τόσο άσχημες συνθήκες.", δήλωσε αρχικά ο Δαμιανίδης αναφορικά με την εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ: "Το άθλημα βάλλεται από παντού και υπάρχει το τρανό παράδειγμα της ματαίωσης για πρώτη φορά του ολ σταρ γκέιμ. Παραμένει ανοιχτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρέπει να υπάρξει εξέλιξη και είναι λυπηρό να υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα τόσο δύσκολες συνθήκες".
Ο Γιάννης Δαμιανίδης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς: "Δυστυχώς είχαμε την περίπτωση του Τζέιμς που έδινε πολλά στην ομάδα, αλλά αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη, εάν ένας αθλητής δεν θέλει να κάτσει σε μια ομάδα, μπορεί να φύγει. Μπορεί να είχαμε τη δικαίωση και ηθική και υλική, αλλά επί της ουσίας η ομάδα αποδυναμώθηκε. Δεν δικαιολογείται όμως αυτή η ομάδα και αυτό το ρόστερ να χάνει από ομάδες όπως ο Ίκαρος. Υπάρχουν σε όλους ευθύνες και στη διοίκηση φυσικά."
Για τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Αρη είπε: "Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το έχω ξαναπεί, ότι η ΚΑΕ Άρης είναι μια ανώνυμη εταιρία, έχει μεγαλομετόχους και την λύση θα πρέπει να την δώσουν οι μεγαλομέτοχοι. Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από τη γενική συνέλευση της Λέσχης να τοποθετηθούν για να προχωρήσουν οι εξελίξεις. Πρέπει να δοθεί λύση".

Keywords
Τυχαία Θέματα