ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Απάντησε ο Μπερτομέου στο "τριφύλλι"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε μέσω δηλώσεων τις ανησυχίες του σχετικά με τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία των Μπελόσεβιτς, Σαχίν, Μπισάνγκ στο ματς με τη Μπαρτσελόνα και ο Τζόρντι Μπερτομέου έσπευσε να απαντήσει και να τονίσει την τη θέση της Ευρωλίγκα για αυτού του είδους τις τοποθετήσεις.

"Κύριε πρόεδρε,
Πρέπει να εκφράσω την ανησυχία μου για τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια από τον κόσμο, στους αγώνες που παίζει η ομάδα

σας.
Στο παρελθόν τέτοιας μορφής επεισόδια έχουν οδηγήσει σε μεγάλες κυρώσεις και έχουν ρίξει αρνητικό φωτισμό στο άθλημα.

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει δηλώσεις δικές σας, αλλά και άλλων εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν επιθετικό περιβάλλον στα επόμενα παιχνίδια. Πρόθεσή μας, αλλά και δική σας, είναι να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις, με οποιοδήποτε κόστος.

Για αυτό το λόγο σας ζητώ να πάρετε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα, αλλά και ασφαλείας, προκειμένου να αποφύγουμε επεισόδια στα υπόλοιπόμενα παιχνίδια των play off. Επίσης σας ζητώ να εγγυηθείτε την προστασία και τον σεβασμό, στους παίκτες, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους μάνατζερ και τους φιλάθλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα