ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Απολαυστικός Ομπράντοβιτς στη Ρόδο!

Στο σεμινάριο της Ευρωλίγκας στη Ρόδο μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθηλώνοντας για περίπου μία ώρα τους διαιτητές και όσους είχαν την… τύχη να ακούσουν την ομιλία του.

Ο Ζοτς ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και χθες (15/9) μίλησε στο σεμινάριο διαιτησίας για τους νέους κανονισμούς και την εφαρμογή τους.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο διεξάγεται κάθε χρόνο και

η Ευρωλίγκα προσκαλεί έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας με πολλές γνώσεις για το μπάσκετ. Αυτή τη φορά η Ευρωλίγκα αποφάσισε να προσκαλέσει τον Σέρβο πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και να τον τιμήσει για την προσφορά του στο άθλημα.

Ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ομάδα, καθήλωσε τους διαιτητές με την ομιλία του για το θέμα της εφαρμογής των νέων κανονισμών, που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τις αρχές του Οκτώβρη με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Το σεμινάριο στο σμαραγδένιο νησί θα συνεχιστεί σήμερα με θέμα και πάλι τους νέους κανονισμούς. Οι ρέφερι έχουν στα χέρια τους όλες τις αλλαγές και πρέπει να ενημερωθούν σωστά και να μελετήσουν, ώστε να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα