ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Αρόγιο: "Εχουμε το ρόστερ για να κερδίσουμε"

Ο γκαρντ της Γαλατάσαραϊ, Κάρλος Αρόγιο, σε ρωτήσεις που δέχτηκε από φιλάθλους στο site της Ευρωλίγκα, τόνισε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (24/10, 9.45μ.μ.) θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρεί πως η ομάδα του διαθέτει το ρόστερ για να ανταποκριθεί.

Πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; "Οταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις τον back to back Πρωταθλητή Ευρώπης, ξέρεις ότι θα έχεις δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστείς πολύ καλά γι' αυτό

το ματς. Εξαρτάται από εμάς να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι με το ρόστερ που διαθέτουμε. Ελπίζουμε να έχουμε καλό ματς, αλλά ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο".

Ήμουν στην Αθήνα όταν το Πουέρτο Ρίκο νίκησε τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004 στους Ολυμπιακούς. Πόσο ξεχωριστός ήταν αυτός ο αγώνας για εσένα; "Ηταν μία στιγμή περηφάνιας, εκτίμησης και τιμής. Νιώθω πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της επιτυχίας. Όλοι επιλεχθήκαμε για να ζήσουμε μία ιστορική στιγμή. Ήμασταν μέρος μίας στιγμής που πάντα θα θυμούνται στην χώρα".

Τέλος, σε ερώτηση για το τι πιθανότητες έχουν στην Ευρωλίγκα: "Ξέρουμε τις ευθύνες μας από τη στιγμή που έχουμε καλό ρόστερ. Ελπίζουμε να γίνουμε η ομάδα, που όλοι περιμένουν και να ανταποκριθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα