ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Δείξε ποιος είναι το αφεντικό...

Να αγωνιστεί σαν πρωταθλητής Ευρώπης και να δείξει ότι τα έξι αστέρια στη φανέλα του μόνο τυχαία δεν είναι, καλείται ο Παναθηναϊκός στο αποψινό (29/3, 22:05, Novasports 3) παιχνίδι... ζωής και θανάτου με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ώστε να φύγει με το διπλό από την καυτή Nokia Arena και να φέρει τη σειρά των προημιτελικών της
Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοι για στην υπόθεση πρόκρισης στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, καθώς εφόσον αποδράσουν σήμερα από την έδρα της ομάδας του λαού, τότε θα κρατάνε αποκλειστικά την τύχη στα χέρια τους στην Πέμπτη αναμέτρηση στο… σπίτι τους.

Το τριφύλλι, όμως, πρέπει να παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τα δύο τελευταία του παιχνίδια στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το Γιαντ Ελιάου απέναντι στο συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του. Η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκτός από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων έχει να ξεπεράσει και το άγχος αφού βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, διότι εφόσον νικήσει η Μακάμπι, τότε θα κάνει το 3-1 και θα είναι αυτή που θα κλείσει θέση για την Πόλη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, με τον Ζοτς και τους παίκτες να έχουν… νευριάσει από την ήττα της Τρίτης και να φαίνονται αποφασισμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στο ζενίθ και τη συμπαράσταση τουλάχιστον 11.000… παθιασμένων φίλων τους που θα γεμίσουν ασφυκτικά τη Nokia Arena, θέλουν να τελειώσουν στο Ισραήλ τη σειρά και να αποτρέψουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα