ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Μαυροειδής: "Θέλουμε να πάμε ξανά στη Ρωσία"

"Θέλουμε να παίξουμε πέμπτο παιχνίδι ζωής ή θανάτου στη Ρωσία", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και δείχνουν τη δίψα για διάκριση που έχουν οι παίκτες της Μπιλμπάο.

"Ημασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ξέραμε ποια σουτ έπρεπε να επιλέξουμε να τα πάρουμε και έτσι είχαμε καλά ποσοστά ευστοχίας. Δεν ξέρω αν η ΤΣΣΚΑ έκανε λάθη, αλλά θεωρώ ότι

θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι αν την Παρασκευή παίξουμε, όπως την Τετάρτη (28/03), τότε μπορούμε να κερδίσουμε και το εκείνο το παιχνίδι. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα για το ματς της Παρασκευής. Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να ταξιδέψουμε και πάλι στη Μόσχα. Θέλουμε να παίξουμε πέμπτο παιχνίδι ζωής ή θανάτου στη Ρωσία. Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, παίζουν μαζί μας. Κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να περάσει εύκολα κόντρα σ' αυτούς τους οπαδούς", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα