ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Διαμαντίδης, ο πολυτιμότερος!

Στα χέρια του αρχηγού και ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, κατέληξε το βραβείο του MVP της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο 31χρονος γκαρντ από την Καστοριά ήταν πολύ καλός και ουσιαστικός κόντρα στη Μακάμπι, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη και να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Ο άσος ου τριφυλλιού σκόραρε 15 πόντους

με 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκλεψε 2 φορές την μπάλα, κέρδισε 7 φάουλ, ενώ υπέπεσε και σε 3 λάθη σε 21΄13’’ λεπτά συμμετοχής, επίδοση χάρη στην οποία συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ωστόσο, δεν ήταν ο Διαμαντίδης ο παίκτης που είχε τους περισσότερους πόντους στο index, αλλά ο Ντέιβιντ Άντερσεν με 33. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό, καταγράφωντας 28 πόντους (8/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να αναδειχθεί πολυτιμότερος, αφού η Σιένα ηττήθηκε.

Στην Τρίτη θέση της σχετικής λίστας με τους MVP της πρώτης ημέρας των προημιτελικών βρίσκεται ο Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Καταλανών με 78-66 απέναντι στην Ούνιξ Καζάν, σημειώνοντας 22 πόντους με 4/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα