ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Χάινς: "Ακόμα πιο δυνατά στο επόμενο"

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στην Ιταλία, κάνοντας το μπρέικ με τον Κάιλ Χάινς, ωστόσο, να εμφανίζεται προσγειωμένος και να τονίζει πως στο δεύτερο ματς οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν ακόμα πιο δυνατά, καθώς η Σιένα θα... λυσσάξει για τη νίκη.

"Ήταν μία μεγάλη νίκη και ένα μεγάλο παιχνίδι. Πολύ έντονο. Κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Ήρθαμε εδώ για να δείξουμε στη Σιένα πως θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε τη νικη

στο πρώτο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο σέντερ των Πειραιωτών σε δηλώσεις που έκανε στην «Euroleague TV, ενόψει του αυριανού (23/3) προημιτελικού κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Στη συνέχεια, ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναδείχθηκε πιο κομβικός παίκτης (player of the game), ερωτήθηκε για το ρόλο που είχε στη νίκη της ομάδας του: "Ο κόουτς μου είχε πει να είμαι επιθετικός και να μπω στο παρκέ να παίξω όπως ξέρω. Παίξαμε πολύ δυνατά -ως ομάδα- στην άμυνα και στο “physical game” και αυτό πιστεύω έφερε τη νίκη".

Όσον αφορά το δεύτερο προημιτελικό την Παρασκευή (23/3), σχολίασε: "Δεν μπορούμε να μείνουμε στους πανηγυρισμούς και να χαλαρώσουμε. Ξέρουμε πως την Παρασκευή θα παίξουν ακόμα πιο δυνατά. Και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στη σειρά μας. Να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά".

Keywords
Τυχαία Θέματα