ΕΥΡΩΠΗ | Εκκληση για βοήθεια από Παρτιζάν

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνάει η Παρτιζάν καθώς μετά το μπλοκάρισμα των λογαριασμών της,δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος που έχει στην εφορία, με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια του κόσμου της. Για τον λόγο αυτό στις 26 Ιουνίου ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάσα Ντανίλοβιτς, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση της Παρτιζάν:

"Η ομάδα μπάσκετ της Παρτιζάν περνάει μία δύσκολη

στιγμή της πλούσιας ιστορίας της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την αγάπη του, αλλά αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη βοήθειά του.

Απευθύνουμε έκκληση στους φιλάθλους της Παρτιζάν, καθώς οι λογαριασμοί της ομάδας είναι μπλοκαρισμένοι. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος της προς την εφορία.

Με την ελπίδα πως θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα με τον λογαριασμό, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο, με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε την ομάδα που αγαπάτε. Για τον λόγο αυτό στις 26 Ιουνίου ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάσα Ντανίλοβιτς, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της Παρτιζάν για την υποστήριξή τους και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα