Β ΕΣΚΑΝΑ | Τριπλό «χτύπημα» απ΄τον Πρωτέα

Ο Πρωτέας Βούλας έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη, η οποία τάραξε τα νερά με την απόκτηση του Κώστα Βαρδαβά και του Τζίμη Γεώργαρου, πραγματοποίησε ακόμα τρία μεταγραφικά «χτυπήματα», καθώς ο Θανάσης Κοκκαλιάς, ο Κώστας Πέτσας και ο Γιάννης Καπώνης θα είναι... κάτοικοι Βούλας της νέας σεζόν.

Ο Θανάσης

Κοκκαλιάς, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 όπου αγωνίστηκε με το Παγκράτι και τον Πανελλήνιο, αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Πρωτέα Βούλας, τόσο με την ποιότητά του όσο και με την εμπειρία του.

Ο Πρωτέας Βούλας όμως,δεν σταμάτησε στην απόκτηση του Θανάση Κοκκαλιά, καθώς και οι Κώστας Πέτσας και Γιάννης Καπώνης θα ενισχύσουν τις προσπάθειές του τη νέα σεζόν. Ο Πέτσας είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και φέτος αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με την φανέλα του Ιωνικού Ν.Φ. Τέλος, στην Βούλα επέστρεψε και ο Γιάννης Καπώνης, αφού το πέρασμά του από τον Φάρο Κερατσινιου αποδείχτηκε σύντομο.

Keywords
Τυχαία Θέματα