ΓΥΝΑΙΚΕΣ | Πέρασαν στα ημιτελικά Σερβία και Ισπανία

Η Σερβία και η Ισπανία είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ καθώς επικράτησαν της Ιταλίας (85-79) και Τσεχίας (75-58) αντίστοιχα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Σερβία που κατάφερε έστω και δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Ιταλίας και να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κλειδί για τη

Σερβία οι πολλές βολές που εκτέλεσε καθώς είχε 28/34 και ποσοστό 82.4%.Κορυφαία για την Σερβία ο Γελένα Μιλοβάνοβιτς που είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ από την Ιταλία η Σοτάνα είχε 22 πόντους.

Στον άλλο προημιτελικό η Ισπανία παρέμεινε αήττητοι δείχνοντας τα δόντια της στην Τσεχία αποκλείοντάς την με συνοπτικές διαδικασίες.Ο συνδυασμός ασίστ λαθών ήταν καθοριστικός καθώς η Ισπανία είχε 21 ασίστ και 6 λάθη ενώ η Τσεχία 15 ασίστ και 19 λάθη. Η Λίτε με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα ήταν η κορυφαία για την Ισπανία , ενώ από την Τσεχία η Κουλίκοβα με 10 πόντους ήταν αυτή που διασώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα