ΕΚΑΣΚ | Επιστροφή στην Γ' Εθνική για Ηρόδοτο!

Με... διάλειμμα ενός χρόνου, ο Ηρόδοτος επιστρέφει και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό επικράτησε του Χάνδακα με 61-62 και κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ!

Οι πρωταθλητές κατείχαν τα "ηνία" στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, "εκτοξεύοντας" μάλιστα τη διαφορά ακόμη και στο +15, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και εξαπολύοντας την αντεπίθεσή τους στην τέταρτη περίοδο επέστρεψαν εντυπωσιακά στο ματς. Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν... "ψυχοβγαλτικά", με τον Χωματά να αστοχεί και στις δύο βολές, ωστόσο ο Χάνδακας δεν κατάφερε

να κάνει την ολική ανατροπή στα 3 εναπομείναντα δευτερόλεπτα, αφού το σουτ απελπισίας του Γιάννη Βισκαδουράκη δεν βρήκε στόχο και έτσι ο Ηρόδοτος επανήλθε πανηγυρικά στην Γ' Εθνική!

Δεκάλεπτα: 17-19, 35-46, 45-54, 61-62

Χάνδακας (Κανάκης): Βισκαδουράκης Γ. 5 (1), Βαλαμούτσουνος 7, Αλεβιζάκης 3, Τσαγκαράκης 2, Σηφάκης 7 (1), Βισκαδουράκης Ι. 17 (2), Βεργετάκης 11, Ρεντούμης, Καπετανάκης.

Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Χαρατσής, Παπαδάκης 2, Μαϊστρέλης 12 (4), Νίχλος, Σταθάκης, Παπασταματάκης 8 (1), Φασουλάκης, Μητρόπαπας, Μυλωνάκης 5, Χωματάς 13 (1), Μαυρόπουλος 17 (2).

Keywords
Τυχαία Θέματα