ΕΛΛΑΔΑ | Ιβκοβιτς: "Ο Θεός με ευλόγησε να κοουτσάρω τον Ολυμπιακό"

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τους Σέρβους που προσέφεραν στον ελληνικό αθλητισμό, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε και ευχήθηκε στους "ερυθρόλευκους" να κατακτήσουν και πάλι την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο Μέγαρο Μουσικής υπό την αιγίδα του κράτους και του Προέδρου της

Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής για τους Σέρβους που έχουν προσφέρει με την παρουσία τους στον ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, όπως και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακηρύχθηκαν επίτιμοι Δημότες Πειραιά και Αθηνών αντίστοιχα.


"Ούτε φανταζόμουν πριν από 33 χρόνια, που 'χα τις πρώτες επαφές μου με τον Άρη, όχι ότι θα έφθανε αυτή η βραδιά, αλλά ούτε πως θα ζούσα όλα όσα έζησα. Το είπα και το μεσημέρι: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου", δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και συνέχισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι πολύ καλό που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό από πέρυσι. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά και φέτος. Ο Θεός με ευλόγησε και με βοήθησε να κοουτσάρω δύο φορές αυτή την ομάδα (σ.σ. μόνο στον Ολυμπιακό δις) και να κατακτήσω δύο φορές μαζί της την Α1 και την Ευρωλίγκα".

Σε ερώτηση που του έγινε αν θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για τρίτη φορά, απάντησε: "Ποτέ δεν ξέρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα