ΕΣΑΚΕ | Με αλλαγές τα ρόστερ των επίλεκτων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Αλεξάνδρα Κοντολέων, Ανθή Ντάρδη: Η Πάτρα από το πρωί του Σαββάτου (09/03) κινείται σε ρυθμούς All Star Game…Οι ομάδες των "μικρών" θα ανοίξουν τον χορό της γιορτής του μπάσκετ, αλλά από αυτές θα λείπουν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Γεωργάκης.

Ο Βασιλής Χαραλαμπόπουλος θα αγωνιζόταν με την ομάδα των επίλεκτων κάτω των 18 ετών, αλλά δυστυχώς ο αγώνας

του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μάλαγα δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στην Πάτρα. Η "πράσινη" αποστολή θα επιστρέψει από την Ισπανία το βράδυ του Σαββάτου (09/03) και έτσι ο ταλαντούχος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν θα δώσει το "παρών". Την θέση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πήρε ο Νίκος Διπλαρός του Σπόρτιγκ Πάτρας.

Από το All Star Game θα απουσιάζει και ο Γιώργος Γεωργάκης του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση του προηγούμενου Σαββάτου και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Την θέση του Γεωργάκη πήρε ο Γιάννης Μολφέτας του Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Ομάδα Επίλεκτων κάτω των 21:

Πέτρος Βελισσαρίου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Τάσος Αντωνάκης , Αλέξανδρος Σπανός, Γιάννης Μολφέτας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Φώτης Ζούμπος, Ανδρέας Κανονίδης, Πέτρος Μελισσαράτος, Σπύρος Μοτσενίγος, Βασίλης Καββαδάς

Ομάδα Επίλεκτων κάτω των 18:

Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Πιεβαλιτσα, Βασίλης Τολιόπουλος, Διονύσης Σκουλίδας, Νίκος Διπλαρός, Θωμάς Αμπάρας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Δημήτρης Αγραβάνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Ανδρέας Οικονομόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα