ΕΛΛΑΔΑ | "Νιώθουμε δικαιωμένοι"

Δύο από τους πρωτεργάτες του φιλανθρωπικού αγώνα, Λευτέρης Λαζαρίνος και Παναγιώτης Ιωσηφίδης εξέφρασαν μετά το φινάλε τα όσα έζησαν στο «Δ. Βικέλας».

Ο 31χρονος ολ αράουντ παίκτης των νέων παλαιμάχων του Αρη Σύρου, Λευτέρης Λαζαρίνος αφού το πάλεψε απέναντι στα αστέρια του ένδοξου παρελθόντος τόνισε εμφανώς πανευτυχής. "Πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά τον τελευταίο 1,5 μήνα. Νιώθουμε δικαιωμένοι για το γεγονός ότι ήρθαν παίκτες από τους οποίους μάθαμε το μπάσκετ. Ευχαριστούμε τους φορείς και μακάρι να βοηθήσουμε και άλλα ιδρύματα". Και

ολοκλήρωσε τις σκέψεις του ως γνήσιος λάτρης του αθλήματος λέγοντας ότι... "το μπάσκετ είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο".

Από την άλλη, το alter ego του, ο επίσης 31χρονος κόμπο γκαρντ των νέων παλαιμάχων του Αρη Σύρου, Παναγιώτης Ιωσηφίδης δεν είχε λόγια για να εκδηλώσει αυτά που είχε μέσα του καθώς είχε μείνει άναυδος. "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Εδειξε ξανά την αγάπη του για το μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να έρχονται τόσα μεγάλα ονόματα. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την παρουσία του κόσμου και μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα