ΕΟΚ | Τσαγκρώνης: "Δεν έχουν γίνει επαφές για προπονητή"

Το συμβόλαιο του Ηλία Ζούρου με την Ομοσπονδία έχει λήξει αλλά ο Γιώργος Τσαγκρώνης δήλωσε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ανακοινωθεί κάτι σχετικά με το νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε επίσης στο στη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος νέων 3x3, που θα γίνει στο Ζάπειο στις 23 με 26 Αυγούστου.

-Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 3x3:

FIBA έχει αρχίσει παγκόσμια πρωταθλήματα νέων 3x3. Αυτό θα είναι το πρώτο Ανδρών και

Γυναικών και γίνει στο Ζάπειο. Η επιλογή αυτή έγινε γιατί όλοι από το σημείο αυτό θα μπορούν να δουν την Ακρόπολη. Συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Πιστεύουμε ότι το 2016 θα είναι ολυμπιακό άθλημα.

Έχουμε το 3x3 στην Ελλάδα σαν ένα μέσο να γνωρίσουν τα παιδιά το μπάσκετ. Πλέον ένα ξεχωριστό άθλημα. Με νέους κανονισμούς. Με χρόνο 10 λεπτά καθαρά σε ένα καλάθι. Υπάρχει πολύ γρήγορη κίνηση για την επίθεση μέσα σε οκτώ δευτερόλεπτα".

-Ποιοι θα παίξουν για την Ελλάδα:

"Έχουμε έτοιμη την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω τους παίκτες μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα. Θα έχουμε μια καλή ομάδα με παιδιά μέχρι 21 ετών. Θα είναι ανοικτή για το κοινό η διοργάνωση. Θα υπάρχουν και κερκίδες. Οι αγώνες θα αρχίζουν 18:00 και θα τελειώνουν γύρω στις 23:00 ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας".

-Για το θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα:

"Είναι νωρίς. Σκέψεις υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να δοθούν στην πραγματικότητα καθώς δεν έχουν γίνει επαφές. Απλώς έληξε το συμβόλαιο του Ηλία Ζούρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα