ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Sold out για τον φιλανθρωπικό αγώνα στη Σύρο

Ήταν φανερό εδώ και μέρες ότι τα εισιτήρια θα εξαφανίζονταν πολύ πριν τον αγώνα. Ποιόν αγώνα; Μα φυσικά την αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Σύρου και της Εθνικής βετεράνων μπάσκετ που θα γίνει στη Σύρο το Σάββατο.

Άλλωστε ο σκοπός είναι ιερός καθώς τα έσοδα θα πάνε για ανάγκες τεσσάρων ιδρυμάτων του νησιού, ενώ και τα ονόματα αυτών που θα έρθουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Έτσι από το μεσημέρι της Τετάρτης δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε

για δείγμα, για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Δημ. Βικέλας».


Tην Τετάρτη (28/03) μάλιστα οριστικοποιήθηκε το ποιοι θα είναι ακριβώς τα σπουδαία ονόματα του μπάσκετ που θα έρθουν Σύρο. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Χρήστος Κωνσταντινίδης (θα είναι και ο προπονητής), Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Τόλιας, Γιαννούλης, Μπουντούρης, Σιγάλας, Ρεντζιάς, Κορωνιός, Χούμπαυλης, Ντάκουλας. Σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα έρθει και ο Νίκος Οικονόμου, ενώ στη Σύρο θα βρεθεί και ο παλιός διεθνής διαιτητής Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος θα διευθύνει και τον αγώνα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης που επρόκειτο να είναι ο προπονητής της Εθνικής βετεράνων δεν θα έρθει τελικά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων ενόψει των επικείμενων εκλογών.


Το Σάββατο (31/03) στη μία η Εθνική ομάδα βετεράνων θα παρακολουθήσει την προπόνηση των ακαδημιών του Αρη Σύρου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ερμούπολης- Σύρου "Δημήτριος Βικέλας". Την Κυριακή 01/04 στις 12:00 στο πνευματικό κέντρο της Ερμούπολης θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού , που έχει τίτλο : "Τελευταίος αγώνας".

Πηγή: "syrosnews.gr"

Keywords
Τυχαία Θέματα