ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Αποκλείστηκαν οι Τζαζ; Όχι βέβαια!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν με ευκολία στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ αφήνοντας εκτός τους Γιούτα Τζαζ. Οι Μορμόνοι, όμως, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο...ΝΒΑ του Πρωτέα Βούλας.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προκρίθηκαν με ευκολία στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ αφήνοντας εκτός τους Γιούτα Τζαζ. Οι Μορμόνοι, όμως, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο...ΝΒΑ

του Πρωτέα Βούλας.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 640 παιδιά από τις Ακαδημίες του Πρωτέα Βούλας, χωρισμένα σε 33 ομάδες, δημιούργησαν το δικό τους ΝΒΑ (με ονόματα ομάδων από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου). Οι ομάδες δημιουργήθηκαν με παίκτες από όλες τις ηλικίες (5-15 ετών) με σκοπό να έρθουν πιο κοντά και φυσικά να αυξηθεί ο ανταγωνισμό. Φυσικά τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν για περίπου τρεις εβδομάδες ακόμη που θα διαρκέσει το τουρνουά.

Ο Πρωτέας Βούλας έχει εξαιρετικές υποδομές και στην εναρκτήρια εκδήλωση έδωσαν το "παρών" περίπου 1000 άτομα. Αυτό είναι το 20ο τουρνουά "Αγγέλα Μικεδάκη" και οι αγώνες γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τα αποτελέσματα των αγώνων, μπείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα