Ατματζίδης: Η νίκη της ΑΕΚ ανατρέπει τα δεδομένα

18:02 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στο ραδιόφωνο του Αθλητικού Μετρόπολις μίλησε ο Ηλίας Ατματζίδης τονίζοντας για τα πλέι οφ και τα χθεσινά αποτελέσματα «Ο ΠΑΟΚ έφερε τζάμπα ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο μού άρεσε, ενώ στο δεύτερο όχι. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να το πάρει» σχολίασε αρχικά σχετικά με το παιχνίδι των Θεσσαλονικιών στο Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ

σε βάρος του Παναθηναϊκού: «Θα έλεγα ότι ανατρέπει τα δεδομένα. Πρόσφατα είχα πει ότι όλες οι ομάδες «βράζουν στο ίδιο καζάνι». Το προβάδισμα του Παναθηναϊκού δεν έχει νόημα, όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το διπλό θα είχε το προβάδισμα».
Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί στα πλέι οφ είπε: «Ο μόνος που βγαίνει εκτός διεκδίκησης είναι ο Ατρόμητος, οι άλλοι τρεις έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η ΑΕΚ δεν πείθει, ενώ ο ΠΑΟ είναι μεγάλη απογοήτευση. Όλες οι ομάδες είναι σε κακή κατάσταση».
Για τον αγώνα στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚΠαναθηναϊκού: «Αν χάσει ο Παναθηναϊκός, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι. Δε θα έχει κουράγιο για τη συνέχεια. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ η νίκη θα είναι μονόδρομος, ενώ για τον Παναθηναϊκό θα είναι ευκαιρία να ανακάμψει. Ο αγώνας θα κριθεί στα σημεία. Νομίζω, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας είναι πιο κοντά στη νίκη, όμως τον ΠΑΟ λόγω κατάστασης δεν μπορούμε και να τον εκμηδενίσουμε. Στα ντέρμπι ανασταίνονται και οι νεκροί».
Για το πρόβλημα που διακρίνει στην ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά»: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα. Είναι καλύτερος εκτός από εντός έδρας. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και θέλουν χώρο για να παίξουν. Οι αντίπαλοι κλείνονται στην Τούμπα και δεν μπορεί να επιτεθεί, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που χτυπάει στον αιφνιδιασμό. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και δεν θα κλειστεί πίσω, όπως άλλες ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα