ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Καρμέλο... βλέπει την ώρα με IWC (pics-video)

Η IWC Schaffhausen περήφανα ανακοινώνει, ως νέο Φίλο της Μάρκας τον super star του NBA, Carmelo Anthony των New York Knicks. Για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία, ο Anthony πρωταγωνιστεί στην τελευταία
έκδοση της σειράς IWC Globetrotter, ενός χρήσιμου οδηγού για τους άνδρες που αναζητούν τα πιο μοναδικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο.

«H IWC είναι ενθουσιασμένη που το, παγκοσμίου φήμης ,αστέρι του μπάσκετ και παγκόσμιος πρωτοπόρος, Carmelo Anthony έχει ενταχθεί μεταξύ των αξιότιμων φίλων της μάρκας», εξήγησε ο Brand President της IWC, στη Β. Αμερική, Gianfranco D'Attis. «Σε όλη τη διάρκεια τηςκαριέρας του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ο Anthony μοιράζεται κοινά ιδανικά με την IWC, όπως η αφοσίωση, η ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα και το πάθος για εξαιρετικό design. Είναι ένα άτομο που πραγματικά ενσαρκώνει το πνεύμα της “Μηχανικής Τελειότητας”».

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Για τον εορτασμό της νέας συνεργασίας, ο Anthony, είδωλο της Νέας Υόρκης και λάτρης των ρολογιών, πρωταγωνιστεί στο τελευταίο βίντεο της IWC, σε μια ειδική έκδοση της ταινίας Globetrotter NewYork. Όπως και με την αρχική σειρά Globetrotter, η ταινία είναι ένας ύμνος για την πόλη που ο ίδιος αποκαλεί σπίτι του, προβάλλοντας τα αγαπημένα του μέρηστην περιοχή του Manhattan, συμπεριλαμβανομένης και τηςFlagship Boutiqueτης IWC στη λεωφόρο Madison.

Η στενή σχέση του Anthony με την IWC ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, όταν αγόρασε το πρώτο του ρολόι, ένα Big Pilot, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο NBA. «Έκλινα προς την IWC από τη στιγμή που άρχισα να συλλέγω ρολόγια. Τα ρολόγια άγγιζαν πάντα μια ευαίσθητη χορδή μέσα μου, επειδή είναι καινοτόμα, ακριβή και υψηλής αισθητικής. Αλλά πάνω απ’ όλα, ένα ρολόι IWC είναι αυθεντικό. Παλεύω για την αυθεντικότητα κάθε μέρα και το IWCρολόι μου το υποδηλώνει».

Όπως η ζωή του Anthony δεν είναι μόνο η τεράστια επιτυχία του ως superstar του NBA, έτσι και τα ρολόγια IWCείναι κάτι παραπάνω από ακριβείς μηχανισμοί. Το να επιδεικνύεις το πάθος και τα συναισθήματα σου είναι ουσιαστικής σημασίας τόσο για τον Anthony όσο και για την IWC, και αυτό φαίνεται μέσα από την συνεισφορά του Anthony στη φιλανθρωπική του οργάνωσηCarmelo Anthony Foundation, και από την αφοσίωση της IWC σε φιλανθρωπικό έργο, όπως τοLaureus Sportfor Good Foundation.

Keywords
Τυχαία Θέματα