ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ από άλλη πλευρά...

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή "JUMP SHOOT" με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13:00-14:00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο διεθνής γκαρντ της Λαγκούν Αρο, Μανώλης Παπαμακάριος.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πλούσιο ρεπορτάζ από τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πως οι «πράσινοι» πέρασαν θριαμβευτικά από το ΣΕΦ, πλάνα, που δεν έχετε δει, μέσα και έξω από το παρκέ.

2)

Πώς ο Πανιώνιος νίκησε το Ρέθυμνο. Τι είπαν Σφαιρόπουλος και Γιαπλές.

3) Αφιέρωμα στον μοναδικό Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος πριν από 20 χρόνια "έφυγε" από κοντά μας.

4) Οι Σπερς έκαναν το 1-0 σε βάρος των Χιτ. Ανάλυση των τελικών του ΝΒΑ.

5) Περιήγηση στα ευρωπαϊκά πλέι-οφ.

6) Ρετρό με τελικό Κυπέλλου του 1998 ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Πλάνα και στιγμές, που μάλλον δεν έχετε δει.

7) Η Νάνσυ Μαρκοπούλου μιλάει στην κάμερα του ΑΡΤ για τον πατέρα της, Σούλη και τον αδερφό της, Χάρη, αλλά και για την επιχειρηματική της δραστηριότητα (κατάστημα ενδυμάτων Brigitte Boutique, Μητροπόλεως 79, Θεσσαλονίκη).

8) Οι Ελληνες βετεράνοι πήγαν και έπαιξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Ξάνθη. Δείτε σε δράση Γιάννη Γιαννούλη, Αγγελο Κορωνιό, Νάσο Γαλακτερό και Γιώργο Σιγάλα. Τι είπαν Σιγάλας, Κορωνιός, Πανδρακλάκης και Σταυρακάρας.

9) Αφιέρωμα σε Τζέισον Κιντ και Γκραντ Χιλ, που αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

10) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK και μπορεί να είστε ο τυχερός. Αυτή την εβδομάδα ο νικητής κερδίζει ένα εισιτήριο για τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα