ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Θρύλε είσαι ο Θεός... Ή (και) Γκάλη είσαι ο Θεός!

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή "JUMP SHOOT" με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13:00-14:00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ). Εκεί, όπου καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης.

Η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη εν πολλοίς στη τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ. Ο Παύλος Σφενδυλάκης από το Λονδίνο (μαζί με την πάντα πολύτιμη βοήθεια του

οπερατέρ, Περικλή Κατσούγκρη) μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του νέου θριάμβου των Πειραιωτών. Δηλώσεις και αποκαλυπτικά πλάνα από την προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ριπίτ.

Η εκπομπή θα έχει επίσης μεγάλο αφιέρωμα στη μαγική βραδιά του Νίκου Γκάλη. Πλάνα και στιγμές από τις τιμητικές εκδηλώσεις, που δεν έχετε ξαναδεί.

Από κει και πέρα:

1) Πλάνα από τα Αρης-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-Πανιώνιος του πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος. Σε συνεργασία με το www.sportshero.gr
2) Παρουσίαση του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ραμέλ Κάρι, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα στη Πάτρα.
3) Ο Πόλις Καλλιθέας ανέβηκε στην Β΄ Εθνική. Τι είπαν στη κάμερα του ΑΡΤ Σίμος, Παντελιάδης, Μπογδανίδης και Βελιζιώτης.
4) Φοβερές φάσεις από το ΝΒΑ και ανάλυση των πλέι-οφ.
5) Ρετρό με Δάφνη εναντίον Παπάγου. Μπιλής, Κωνσταντώνης και Τσίτουμ απέναντι σε Σκαραφίγκα, Γκάρο και Λογοθέτη.
6) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK και μπορεί να είστε ο τυχερός. Αυτή την εβδομάδα δύο τυχεροί θα πάρουν συλλεκτικό μπλουζάκι του Νίκου Γκάλη.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilespor

Keywords
Τυχαία Θέματα