ΕΣΑΚΕ | "Βασιλιάς" των καρφωμάτων ο Καββαδάς

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Αλεξάνδρα Κοντολέων, Ανθή Ντάρδη. Ο Βασίλης Καββαδάς έκανε το εντυπωσιακότερα καρφώματα στον διαγωνισμό των επίλεκτων και έτσι την Κυριακή θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, καθώς νίκησε τον μικρό της παρέας τον Σταύρο Κατσαϊτη της Απολλωνιάδας.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και οι συμμετέχοντες ιδιαίτερα ευρηματικοί και δημιουργικοί στις επιλογές του. Ο Αλέξης Σπανός για να πραγματοποιήσει την προσπάθειά του χρειάστηκε βοήθεια, καθώς ο παίκτης του Ηλυσιακού κάρφωσε και μετά κρεμασμένος

από την ρακέτα ήπιε νερό!

Η έκπληξη του διαγωνισμού ακούει στο όνομα Σταύρος Κατσαϊτης, με τον παίκτη της Απολλωνιάδας να εντυπωσιάζει με το ταλέντο του. Ο Κατσαϊτης προσπάθησε να καρφώσει πάνω από τις μασκότ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τον Θρυλεών και τον Mr. Green, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στον προκριματικό γύρο είχαν ο Γιώργος Παπαγιάννης 41 βαθμούς, ο Δημήτρης Αγραβάνης 42 βαθμούς, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ 41 βαθμούς, ο Αλέξης Σπανός 43 βαθμούς, ο Βασίλης Καββαδάς 45 πόντους και ο Σταύρος Κατσαϊτης 45 πόντους. Στον τελικό ο Βασίλης Καββαδάς επικράτησε του Σταύρου Κατσαϊτη με 45 βαθμούς έναντι 44 που συγκέντρωσε ο παίκτης της Απολλωνιάδας.

Η επιτροπή που βαθμολόγησε τους συμμετέχοντες αποτελούνταν από τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστα Ρακιντζή, Χρήστο Μαρμαρινό, Γιάννη Καλαμπόκη και Θοδωρή Μπολάτογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα