ΕΣΚΑ | Οι εκκολαπτόμενοι αστέρες της Νίκης Αμαρουσίου!

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν -η οποία κρίνεται άκρως επιτυχημένη- για τα τμήματα του παιδικού και του εφηβικού έκανε η Νίκη Αμαρουσίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, παρουσιάζοντας τους αυριανούς πρωταγωνιστές της ομάδας των βορείων προαστίων.

Το αφιέρωμα της πορείας των παιδικοεφηβικών τμημάτων της Νίκης Αμαρουσίου, όπως παρουσιάστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Για ακόμα μία χρονιά οι υποχρεώσεις των παιδικοεφηβικών τμημάτων Μπάσκετ της Νίκης Αμαρουσίου, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Λαμβάνοντας -για πρώτη φορά-

μέρος σε δυσκολότερο όμιλο (λόγω της συμμετοχής της ανδρικής ομάδας σε Εθνική κατηγορία) και με σωματεία που έχουν μακρά ιστορία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, οι αθλητές μας συνέχισαν την καλή παράδοση που έχει ο σύλλογός μας στις υποδομές και απέδειξαν την σκληρή δουλειά που γίνεται, καθιστώντας την Νίκη Αμαρουσίου μια από τις καλύτερες ομάδες των βόρειων προαστίων σε αναπτυξιακό επίπεδο. Το παιδικό μας λοιπόν, που αντιμετώπισε: ΑΕΝ Κηφισιάς, Φιλαθλητικό, Παγκράτι, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Ενωση Ιλίου, Αγία Παρασκευή, Πανερυθραϊκό και Λαύριο, σημείωσε 7 νίκες (έχοντας και 11 ήττες) σε 18 αγώνες, πετυχαίνοντας συνολικά 597 πόντους, ενώ δέχθηκε 661. Το εφηβικό μας, το οποίο τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από: Αμύντα, Αγία Παρασκευή και ΑΕΝ Κηφισιάς, πέτυχε 10 νίκες, ηττήθηκε 8 φορές, σκοράροντας 969 πόντους και δέχθηκε 967. Αξιοσημείωτο είναι οι 4 διαδοχικές νίκες που πέτυχε στο τέλος του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα την εκτός έδρας επιτυχία στην έδρα του πρωτοπόρου Αμύντα. Στον όμιλο συμμετείχαν ακόμα οι: Νήαρ Ηστ, Ιωνικός ΝΦ, Ενωση Ιλίου, Παγκράτι, Πανερυθραϊκός και Λαύριο.

Δύσκολες συνθήκες

Αξίζει να αναφέρουμε πως -ειδικά φέτος- οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς πέραν των προπονήσεων που γίνονταν στο ανοιχτό γήπεδο και ανάγκαζε τους αθλητές μας να χάνουν αρκετές από τις προπονήσεις τους, λόγω καιρικών συνθηκών, διεξήχθησαν και όλοι οι εντός έδρας αγώνες μας στο ανοιχτό γήπεδο (η μοναδική ομάδα στον όμιλο που συνέβη κάτι τέτοιο). Αρκετές φορές μάλιστα, όταν ο χειμώνας ήταν βαρύς, αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο των φιλοξενουμένων, ως τυπικά γηπεδούχοι, για να μην χάσουν οι αθλητές μας τον αγώνα. Πλέον, με το νέο κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς, που έχει ήδη στεγάσει τα τμήματα υποδομής του σωματείου μας, ελπίζουμε σε ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Αξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι αθλητές μας, αλλά και οι άνθρωποι που περιβάλλουν αυτή την προσπάθεια. Ο επί χρόνια προπονητής μας Χρήστος Μαλάμης, που με τις γνώσεις και την διάθεσή του εμπνέει τους εκκολαπτόμενους αστέρες. Ακόμη, ο ακούραστος έφορος Δημήτρης Κοντός, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν. Και φυσικά οι γονείς των νεαρών άσων, που στηρίζουν, εμπιστεύονται και ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Εμείς με την σειρά μας, να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά υγεία και καλή συνέχεια στις αθλητικές και μαθητικές τους δραστηριότητες!

Keywords
Τυχαία Θέματα