ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Σοκ με Ουίμς!

Πιο σοβαρός από ότι αρχικά φαινόταν αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Σόνι Ουίμς, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6-8 εβδομάδες.

Ο αστράγαλος του Αμερικανού φόργουορντ ήταν πολύ πρησμένος και οι γιατροί της Ζαλγκίρις του είχαν συστήσει να μην κουνάει καθόλου το πόδι του, μέχρι να υποχωρήσει το πρόβλημα.

Ωστόσο, έπειτα από νέες εξετάσεις και την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε πως έχουν καταστραφεί οι σύνδεσμοι του αστραγάλου του.

"Οι σύνδεσμοι του αστραγάλου του Σόνι Ουίμς έχουν καταστραφεί

περισσότερο από το αναμενόμενο. Αυτό αποκαλύφθηκε μετά από επιπλέον μελέτες και την μαγνητική τομογραφία. Για να θεραπευτεί αυτή η ζημιά χρειάζεται περίπου 6-8 εβδομάδες, ενώ έπειτα από την αποκατάστασή του θα μπορεί να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε σχεδόν μια εβδομάδα", ανέφερε το ιατρικό επιτελείο της λιθουανικής ομάδας για τον τραυματισμό του Ουίμς.

Από τη μεριά του, ο 26χρονος άσος μόλις έμαθε τη σοβαρότητα του προβλήματός, ήταν εμφανώς στεναχωρημένος.

"Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι αυτή η σεζόν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ζαλγκίρις και από τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς, έγινε, δεν θα μπορούσε να το αποτρέψει κάποιος", δήλωσε ο Ουίμς, που φέτος έκανε καταπληκτική σεζόν με τα χρώματα της Ζαλγκίρις.

Keywords
Τυχαία Θέματα