ΕΣΚΑΝΑ | Φάρμακα για το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ΕΣΚΑΝΑ. Η Ένωση, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου είπε στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών να φέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και φυσικά δεν έχουν λήξει, ώστε να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Το δελτίο Τύπου της ΕΣΚΑΝΑ αναφέρει

"Στην τελευταία συνεδρίαση του

Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ο κ. Ιωάννης Παλάτος, Πρόεδρος Δ.Σ, πρότεινε στο Διοικητικό Συμβούλιο και έγινε ομόφωνα αποδεκτό, τις ημερομηνίες που έχει ορισθεί (19 και 21 Απριλίου 2013) το Final - Four του Κυπέλλου Γυναικών στο Νέο Κλειστό Αγίου Δημητρίου, να εφαρμοσθεί η απόφαση του Δ.Σ., *που ορίζει το έτος 2013 "Έτος Κοινωνικής Αλληλεγγύης" και να παραδοθούν φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τις συμμετέχουσες ομάδες, αλλά και το φίλαθλο κοινό, τις πιο πάνω ημερομηνίες να φέρουν φάρμακα που δεν τα χρησιμοποιούν και δεν έχουν λήξει, ώστε να γεμίσει το ειδικό κουτί που θα βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, για να συμβάλλουμε όλοι στον ευαίσθητο τομέα του αγαθού της υγείας και στο πόνο των συνανθρώπων μας, στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε.

Πιστεύουμε, πως όλοι θα συμβάλετε στη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝ. ΠΑΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓ. ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ"

Keywords
Τυχαία Θέματα