ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Μπράμος: "Σκέφτομαι μόνο την Εθνική"

Ενθουσιασμένος με την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα είναι ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο διεθνής γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην

επίσημη ιστοσελίδα της FIBA(www.fiba.com), μέσω της οποίας τόνισε ότι ο μοναδικός στόχος της Εθνικής μας είναι να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα την οδηγήσουν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο Μπράμος υπογράμμισε ότι το μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην Εθνική και δεν τον απασχολεί η μεταγραφή του.

"Εύχομαι να είμαι στην προεπιλογή. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας σε λίγο καιρό και θα ξεκουραστώ μετά το τέλος της σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και στην Εθνική ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες", δήλωσε αρχικά ο Μάικ Μπράμος.

Όσο για την περσινή του εμπειρία, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Γκραν Κανάρια είπε ότι "είναι σημαντικό ότι έχω παίξει έναν χρόνο στην Εθνική. Είναι τιμή για εμένα. Έπαιξα και πέρσι και αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο".

Στην συνέχεια τόνισε: "Εννοείται ότι ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρώτο μας βήμα είναι να έχουμε προπονηθεί σωστά και να πάμε στην Βενεζουέλα και βεβαίως να είμαστε μέσα στους τρεις πρώτους".

Η ευχή του Μάικ Μπράμου ήταν όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και να μπορέσουν να προσφέρουν στην Εθνική.
"Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι ποιοι θα είναι τελικά στη 12αδα. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς πέρσι, ελπίζω φέτος όλοι να είναι υγιείς και να μην έχουμε προβλήματα ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Όσο αφορά το μέλλον του και το που θα συνεχίσει την μπασκετική του καριέρα ο Μάικ Μπράμος τόνισε: "Δεν ξέρω πολλά ακόμα. Το συμβόλαιό μου με την Γκραν Κανάρια τελειώνει. Τώρα η προσοχή μου είναι στραμμένη στην Εθνική ομάδα και αφήνω τους μάνατζερ μου να δουν τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα