ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Με τη δύναμη της έδρας…

Τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2013 συνεχίζει σήμερα (23/6, 19:00) η Εθνική Γυναικών, η οποία υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Ιταλία, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διατήρηση του εντός έδρας αήττητου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δώσει δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής, όπου στο πρώτο στο Μαρούσι διέλυσε τη Φινλανδία με 72-49, ενώ στο δεύτερο παρουσιάστηκε αγνώριστη και υπέστη βαριά ήττα με 63-46 από τη Λετονία στη Ρίγα.

Το

σύνολο του Αλέκου Δάγλα θέλει να δείξει και πάλι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε εμφανίσει στο παρκέ στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης και παράλληλα στοχεύει να διατηρήσει αλώβητο το κλειστό του Αγίου Θωμά, κόντρα στην Ιταλία που είναι ομάδα με ίδια αγωνιστική φιλοσοφία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από τις παίκτριές του να ξεκινήσουν πολύ δυνατά τον αγώνα και να δώσουν στις φιλοξενούμενες την εντύπωση ότι θα περάσουν πολύ δύσκολο απόγευμα. Με τη σειρά της, η Τούλα Καλέντζου επιθυμεί να δει πολύ κόσμο στο Μαρούσι, που θα στηρίξει τις προσπάθειες των κοριτσιών και θα βοηθήσει την ελληνική ομάδα να φτάσει στη δεύτερή της νίκη στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2013.

Στα αγωνιστικά, η Αρτεμις Σπανού θα δώσει κανονικά το "παρών" στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση, αφού ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που την ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα εκτός δωδεκάδας έμεινε η Ρία Πατεράκη.

*Στο άλλο ματς του ομίλου η Φινλανδία θα φιλοξενήσει τη Λετονία.

*Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας συμμετέχει στον Ε' όμιλο μαζί με την Φινλανδία, την Λετονία, την Ιταλία και το Λουξεμβούργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα