ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Διαψεύδει η Φενέρ για Πιανιτζιάνι και Ζοτς!

Διέψευσε κατηγορηματικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ, Κεμάλ Ντιντσέρ, ιταλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να... κουνάει μαντήλι σε περίπτωση ήττας από την Καντού και αποκλεισμού από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, αλλά και τα περί πρότασης στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, ο Ιταλός τεχνικός παίζει το... κεφάλι του στο ματς με την Καντού και με ενδεχόμενη ήττα θα απομακρυνθεί απ'

τον πάγκο της τούρκικης ομάδας. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στην κορυφή της λίστας για τους υποψήφιους αντικαταστάτες βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον οποίο και θα κατατεθεί πρόταση!

Ωστόσο, η πλευρά της Φενέρμπαχτσε έσπευσε να διαψεύσει τα παραπάνω, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κεμάλ Ντιντσέρ, να δηλώνει ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα φυγής του Πιανιτζιάνι αφού η Φενέρ είναι απόλυτα ευχαριστημένη απ' τον Ιταλό τεχνικό και θέλει να τον κρατήσει για... δέκα χρόνια στον πάγκο της!

"Ο Πιανιτζάνι έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και δεν θα απολυθεί. Τον σεβόμαστε απόλυτα και είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Θα μείνει μαζί μας για τουλάχιστον τρία χρόνια και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Σιμόνε είναι ένας καλός προπονητής και με μία μεγάλη προσωπικότητα. Ελπίζω να μείνει κοντά μας για δέκα χρόνια", υπογράμμισε ο Κεμάλ Ντιντσέρ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα