ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Μια ανάσα από την Μούρθια ο Τζέρελς!

Ηταν εκείνος που... πλήρωσε το μάρμαρο για την μετριότατη φετινή πορεία της Φενέρμπαχτσε σε Ευρώπη και Τουρκία. Ωστόσο, ο Κέρτις Τζέρελς δεν άργησε να βρει δουλειά, αφού η Μούρθια θα είναι πιθανότατα ο νέος σταθμός στην καριέρα του!

Ο Νέβεν Σπάχια αποφάσισε ότι ο Τζέρελς ήταν από τους λόγους που η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η αναμενόμενη -ή απλώς κάποιος έπρεπε να την πληρώσει!- και η Φενέρ έλυσε τη συνεργασία της με τον ταχύτατο αριστερόχειρα γκαρντ.

Παρ' όλα αυτά, ο 25χρονος Αμερικάνος δεν θα μπορούσε να μείνει δίχως

ομάδα, καθώς η αξία του είναι αναμφισβήτητη. Ετσι, η Μούρθια, η οποία έχει πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές τον τελευταίο καιρό (σ.σ. πριν λίγες ημέρες ανέλαβε το "τιμόνι" της ομάδας ο Οσκαρ Κιντάνα) για να σηκώσει κεφάλι και να αποφύγει τον υποβιβασμό, μετά την απόκτηση του Ματ Ουόλς, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της και τον Κέρτις Τζέρελς!

Αλλωστε είχε προνοήσει και αφού πρώτα ελευθέρωσε μία θέση ξένου με τη φυγή του Ρομπ Κουρζ για την Νανσί, έκανε κρούση στον Τζέρελς για να ενισχυθεί στη θέση του άσου, όπου παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες...

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο άλλοτε παίκτης της Φενέρ -ο οποίος στην φετινή Ευρωλίγκα μετρούσε 8,6 πόντους και 1,7 ασίστ- θα είναι από 'δω και στο εξής κάτοικος Ισπανίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα